Το SymbIoT συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Agrotica

Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η 28η Έκθεση Agrotica θα λάβει χώρα από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέτος η έκθεση θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 εκθετών από 46 χώρες, ενώ η έκθεση θα καλύπτει συνολική επιφάνεια μεγαλύτερη από 40.000 τ.μ.

Φέτος, οι επισκέπτες της Agrotica θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο SymbΙoT τόσο από προσωπικό της NEUROPUBLIC, που αποτελεί το συντονιστή φορέα του έργου στο Περίπτερο 2, Stands 34 & 36 της έκθεσης όσο και από προσωπικό της AGENSO, που αποτελεί τον επιστημονικό υπευθυνο του έργου στο Περίπτερο 2, Stand 12a της έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα χαρούμε να παρέχουμε πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με το έργο και τις δράσεις του, ενώ παράλληλα θα παρέχεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό με γενικές πληροφορίες για το έργο.